torstai 12. tammikuuta 2012

talvi....wtf?

Tuli sitten koettua ensimmäinen "kylmä jakso" eli elohopea laski -14 c viikonloppuna. Enää ei Ilpit jaksanut tahkoa "ilmaista" lämpöä, eikä pelkkä takkakaan jaksanut tuottaa lämpöä koko huusholliin, joten vesikierto päälle ja boileri kuumaksi! Johan tuli lämmintä...vaan kun ulkolämpötila lähti taas nousuun niin eihän tuota raaski hehkuttaa...Helsingin Energia tulee kyllä muistamaan meitä!
2.1.2012 kävivät sitten asentamassa etäluettavan laitteen sähkömittariimme. Are Oy teki tämän HELEN:in alihankintana. Kumma kyllä sähkökaapin viereen jätetty kolmioavain oli asennuksen jälkeen jonnekin kadonnut. Otin asiassa yhteyttä ARE:oy; asiakaspalveluun, ja lupasivat laittaa asian eteenpäin. Eipä ole kolmioavain vielä palautunut. Harmittaa aika lailla, ei huvita aukoa kaappia vippaskonstein, siinä kuitenkin on pihan ainoa ulkopistorasia jota toisinaa todella tarvii...Oliskohan ollu virolaiset asentajat liikkeellä? Paska homma kuiteskin, vaikka pieni harmi. Noita kun ei ole myynnissä rautakaupassa...saapahan taas polttaa bensaa kun autolla kiertelee kauppoja moista etsiessä. Pihaa katsellessa juuri nyt näky on aika lohduton, pikkasen lunta ja enimmäkseen vettä ja jäätä...litsis loiskis!

Sauna on nyt ajettu sisään, ja hyväksi havaittu. Mukavasti näyttää kodinhoitohuonekin pelaavan, pysyy suht lämpöisenäkin (katon päällä ollut lumi ei sulannut hukkalämmön johdosta...lienee hyvä asia? )

Kevättä ja pihasuunnitelmaa odotellessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti